Valmennus

Tarjoan ratsastusvalmennusta Raahen seudulla ja lähikunnissa. Voin tulla kotitallillesi tai voit tulla hevosesi kanssa meille.

Kanssani pääset kehittämään hyvää istuntaa ja perusratsastusta sekä esteilä että kouluratsastuksessa. Valmennukseen voi myös yhdistää hevosen ratsutusta tai muuta koulutusta. Valmennukseni sopivat myös kuntoutettaville hevosille ja projekteille. Valmennuksissa on mukava ilmapiiri, yksilöllistä opetusta ja keskitymme pääsääntöisesti perusasioiden harjoitteluun, joten kaiken tasoiset ratsukot hyötyvät valmennuksista. Saat myös joka kerta vinkkejä itsenäiseen harjoitteluun ja hevosen treenaamiseen valmennuksen ulkopuolella.

Valmennuksia koskevat tiedustelut ja varaukset: 040 842 9218/ Essi Niemelä

OHJEITA VALMENNUKSIIN LIITTYEN

Ratsastajilla on hyvä olla jonkin ratsastusseuran jäsenyys tai green card. Jos jäsenyyttä ei ole, tulee ratsastajalla olla voimassa oleva vakuutus.

Valmennukset maksetaan käteisellä tai tilille ENNEN VALMENNUSTA. Meillä käy myös Smartum-liikunta- ja kulttuurisetelit (4 € ja 5 €).

Pakkasraja valmennuksissa on -15 astetta. Myös kylmä viima tai kova sade voi aiheuttaa peruuntumisen. Peruuntumisesta ilmoitetaan kaikille ratsastajille henkilökohtaisesti.

PERUUTUKSET

Tee tarvittaessa peruutus mahdollisimman ajoissa TEKSTIVIESTILLÄ, kuitenkin vähintään vuorokautta ennen, jotta paikkaasi voidaan tarjota muille.

040 842 9218/ ESSI NIEMELÄ